Aanvraag annulering Sunweb

  Door middel van onderstaand formulier kan je als hoofdboeker een deelannulering aan ons doorgeven. Bekijk de voorwaarden online.

  Weet je zeker dat je jouw vakantie gedeeltelijk wilt annuleren?

  Wat vervelend dat je jouw reis moet annuleren, maar gelukkig is dit niet altijd nodig! Het is meestal ook mogelijk om jouw vakantie over te dragen aan iemand anders. Tot de dag voor vertrek is het mogelijk deze wijziging te doen.

  Om deze wijzigingen aan te brengen, neem je telefonisch contact op via: 0032-32590910 (lokaal tarief)


  Ja ik wil gedeeltelijk annuleren

  Wil je de deelannulering doorvoeren, dan ontvangen wij graag de volgende informatie. Hoofdboeker

  Wil je deze reis annuleren voor alle reizigers?


  Heb je een belangrijke opmerking met betrekking tot je annulering? Geef je opmerking dan hier aan ons door.  Jouw deelannulering wordt binnen 5 werkdagen in behandeling genomen. Zodra wij jouw annulering hebben doorgevoerd, ontvang je een aangepaste factuur via de mail.

  Heb je een annuleringsverzekering tijdens het boeken afgesloten? Kijk dan hier om het schadeformulier van de Europeesche verzekering te downloaden.

  Heb je elders een annuleringsverzekering afgesloten? Stuur dan deze factuur (die geldt als nota) samen met een declaratieformulier naar de verzekeringsmaatschappij.

  Sunweb voorwaarden


  *Invullen verplicht

  Heb je nog een vraag?

  Wij helpen je graag met al jouw vragen. We zijn bereikbaar op ma t/m vr van 9 uur tot 20 uur en zaterdag van 10 uur tot 17 uur.

  0032-32590910 (lokaal tarief)
  Je reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (0 t/m 1 jaar)