Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Beoordelingen

  Beoordelingen

  Er zijn 1 beoordelingen voor Aparthotel Elite City Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   Sylvia & Marc
   Periode:
   augustus 2019
   Reisgezelschap:
   Koppel
   7,7
   Kamer
   8,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   8,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   6,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Mooi hotel en goed gelegen. Wij hebben enorm genoten van de mooi omgeving en hadden dan ook wat km`s in de benen. De vriendelijkheid van het personeel was vrij sober. Wij huurden fietsen in het hotel en betaalden hiervoor €2/uur. Toen we na 5,5 uur terug waren werd het afgerond naar 6 uur en kregen we een rekening van €24. Rijkelijk veel voor een paar fietsen, we hadden bijna evengoed een auto kunnen huren. Wat ons het meeste gestoord heeft is dat het een openbaar zwembad is (waar Sunweb niets over vermeld) en hierdoor enorm druk is (geen ligbedjes) met luide muziek erbovenop. Van tot rust komen was hier helemaal geen sprake. De handdoekenservive was ook niet optimaal, het zwembad was open vanaf 10.00 maar de handdoeken waren vaak pas om 11.30 a 12.00 beschikbaar. Het zwembad is trouwens over de hele lengte vrij diep (2m20) waardoor wat kuieren in het water niet mogelijk was want de enkele meters vooraan waren uiteraard ingenomen door kindjes. Jammer voor zo`n mooi zwembad.


  Je reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (0 t/m 1 jaar)