Hotel Mitsis Alila Resort & Spa

  terug

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg prijsinformatie
   Toon prijsinformatie

  Vluchtinformatie

  Je vliegt naar Rhodos. Deze vlucht duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de host(ess) of plaatselijke vertegenwoordiging van Sunweb.

  De transfer
  In de boekingsstappen is het mogelijk een transfer bij te boeken. De transfertijden zijn als volgt:
  Ialyssos, Trianda en Ixia - ongeveer 40 minuten
  Rhodos-Stad - ongeveer 40 à 90 minuten
  Afandou - ongeveer 90 minuten
  Kalithea - ongeveer 50 minuten
  Faliraki - ongeveer 75 minuten
  Kiotari - ongeveer 150 minuten
  Lindos - ongeveer 120 minuten
  Kalathos - ongeveer 105 minuten
  Lahania - ongeveer 90 minuten
  Kolymbia - ongeveer  minuten
  Pefki - ongeveer 135 minuten
  De transfertijden zijn afhankelijk van het aantal stops en verkeersdrukte.

  LET OP!

  Er is geen reisleiding aanwezig (alleen telefonisch) in:
  Gennadi: Grand Resort
  Lardos: Lindos Princess Beach
  Lindos: Lindos Royal, Mitsis Lindos Memories, Hotel Lindos Blue, Hotel Lindos Mare, Hotel Lindos Village
  Lathania: Hotel Atrium Prestie Thalasso Spa Resort & Villas
  Kiotari: Mitsis Rodos Village, Princess Adriana Resort & Spa, Hotel Lindos Imperial Resort &Spa, mLabranda Kiotari Bay,l Hotel Mayia Exlusive Resort & Spa, Hotel Rodos Princess

  De privétransfer
  Het is mogelijk om tegen een toeslag een privétransfer bij te boeken. Tijdens het boekingsproces bij stap 2 kan je dit aangeven. Op de luchthaven kan je jezelf melden met je voucher bij onze reisleiding en zij zullen je verwijzen naar je taxi. Voor de transfer terug naar de luchthaven zal onze reisleiding je tijdig informeren over de ophaaltijd bij jouw accommodatie.

  Vluchtschema
  In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de website tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen. We kunnen dit echter nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook ten allen tijde onder voorbehoud.

  E-tickets
  Sunweb verzendt uiterlijk één week voor vertrek de tickets.
  Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de identiteitskaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kan je geweigerd worden voor een vlucht.

  Voor meer exacte informatie over de vliegreis, zoals bagage en online check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij naar 'Reisinfo' – 'De vliegreis' op deze website.  Je reisgezelschap

  Vul hier het reisgezelschap in waarmee je op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.

  Volwassenen (vanaf 17 jaar)
  Kinderen (2 t/m 16 jaar)
  Baby's (0 t/m 1 jaar)